Nachtzorg Huizen

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor nachtzorg in Huizen. Misschien heeft u overdag al voldoende hulp, in de vorm van mantelzorg of reguliere thuiszorg. Dan kan particuliere nachtzorg goed als aanvulling dienen. Wanneer de zorgverleners van Zuster Jansen voor u zorgen, weet u zeker dat u in goede handen bent. Er is professionele hulp aanwezig wanneer u gaat slapen, en wanneer u ‘s nachts dan wakker wordt staat u er niet alleen voor. Door te kiezen voor onze extra ondersteuning wordt verblijf in een zorginstelling uitgesteld of voorkomen, afhankelijk van uw situatie. Naast nachtzorg kunt u bij Zuster Jansen ook terecht voor andere vormen van particuliere thuiszorg.

U bepaalt welke zorg u ontvangt

Als het gaat om nachtzorg in Huizen, maken we onderscheid tussen slaap- en waakdiensten. Bij waaknachten kunt u denken aan situaties waarin over het algemeen meer of intensievere zorgmomenten nodig zijn. Welke vorm van nachtzorg u ook kiest, u bent er altijd van verzekerd dat de juiste zorg in de buurt is. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg, houdt u zelf altijd de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Er is bijvoorbeeld niemand die voor u bepaalt of en hoe lang u recht heeft op deze zorg.

 

Passende ondersteuning op korte termijn

Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten. Dit houdt in dat we al op korte termijn, en zelfs met spoed, voor u kunnen komen zorgen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u te allen tijde een vertrouwd gevoel heeft bij onze zorg, werken we met kleine, vaste teams. U zult merken dat u al snel gehecht raakt aan de mensen die bij u thuis komen om u te ondersteunen. Nachtzorg in Huizen kan voor slechts enkele weken worden ingezet, maar bijvoorbeeld ook voor een langere tijd. Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie, of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator, via het nummer 020-6366837.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
LAATSTE ARTIKELEN
ARTIKELEN ARCHIEF